Drukwerk

Een visitekaartje geeft u vooral fysiek af. Daarom is drukwerk nog altijd van groot belang voor het succes van uw bedrijf. Het visitekaartje wordt afgegeven door uzelf of uw medewerkers en blijft bij de (potentiële) klant achter. Iedere keer wanneer deze (potentiële) klant uw kaartje ziet, moet de link met uw bedrijf gelegd worden. Niet alleen het visitekaartje, maar ook het briefpapier en de envelop zijn heel belangrijk. Ook dit soort drukwerk komt op het bureau van uw(potentiële) opdrachtgever te liggen en leidt uiteindelijk misschien wel tot het ultieme doel, de factuur. Ondanks dat alles steeds meer digitaal geregeld wordt, blijft drukwerk dus ontzettend belangrijk.


Uitstraling is voor ieder bedrijf zeer belangrijk. En dat begint bij het drukwerk. Interpromo streeft er dan ook naar om uw logo/vignet op de juiste manier door te voeren in het drukwerk. De juiste PMS-kleur en de juiste zetting worden hierbij consequent doorgevoerd. Interpromo verzorgt drukwerk zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, posters en brochures. Dit gebeurt tegen concurrerende prijzen. Interpromo heeft voor het verzorgen van dit drukwerk een grafisch bureau die dit hele traject verzorgt. Daarnaast werkt Interpromo samen met een aantal gerenommeerde drukkerijen. Samen met deze drukkerijen adviseert zij u bij het maken van de juiste keuze voor uw drukwerk. Als u een keuze heeft gemaakt voor uw drukwerk wordt er een proefdruk gemaakt. Deze proefdruk moet eerst door u worden goedgekeurd en daarna Interpromo met uw drukwerk aan de slag.


De mogelijkheden voor uw drukwerk zijn onbeperkt. Voor diverse bedrijfstakken is bijvoorbeeld een iets zwaarder soort briefpapier gewenst of een witter briefpapier. Daarbij is er ook aan de bedrijven die milieubewust te werk gaan is gedacht. Zo is het bij Interpromo namelijk ook mogelijk om te kiezen voor milieuvriendelijk papier. Ook bij de enveloppen is er genoeg keuze. Het kan voor u belangrijk zijn om een ander formaat envelop te gebruiken. Standaard wordt het formaat 110x220mm gebruikt, maar waarom zou u er niet voor kiezen om meer op te vallen met een formaat van 156x220mm. Uw visitekaartje kunt u ook laten maken zoals u zelf wilt. Wilt u uw visitekaartje aan één kant laten bedrukken? Of vindt u bedrukking aan twee kanten mooier? Een andere mogelijkheid is zelfs om voor een visitekaartje te kiezen die uitgeklapt kan worden. Mogelijkheden te over dus, en Interpromo kan dit allemaal voor produceren.


Bent u benieuwd naar wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van drukwerk? Of heeft u speciale wensen voor uw briefpapier, enveloppen, visitekaartje, folder, poster of brochure? Neem dat eens contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn altijd bereid om u, zowel telefonisch als per e-mail, te voorzien van de nodige adviezen en uw eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om eens langs te komen in een van onze filialen en uw wensen op tafel te leggen, zodat wij deze voor u kunnen uitwerken.

Neem contact met ons op

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok