Bedrukken

Bent u voor uw werknemers op zoek naar passende bedrijfskleding? Bijvoorbeeld een sweater van goede kwaliteit die prettig draagt en is voorzien van uw bedrijfsnaam? Bij Interpromo zit u dan helemaal goed. Mooie en herkenbare bedrijfskleding is voor ieder bedrijf een aanwinst. Of u nou bedrijfskleding zoekt voor in de horeca, de bouw of in de medische wereld. Interpromo heeft het voor u. En tegen scherpe prijzen wordt de bedrijfskleding ook nog eens bedrukt met kwalitatief goede opdrukken.

De oudste discipline binnen Interpromo is namelijk het bedrukken van kleding. Grote of kleine aantallen, dat maakt bij Interpromo niet uit. De productie hebben wij geheel in eigen beheer waardoor wij zeer snel kunnen schakelen. Bij Interpromo zijn wij in het bezit van zes eigen drukpersen, waar dagelijks tientallen kledingstukken op worden bedrukt. Lever uw logo aan als PSD of EPS-bestand, dan zorgen wij ervoor dat u een proefdruk krijgt. Bij goedkeuring kan uw bedrijfskleding dezelfde dag nog bedrukt worden. Informeer naar onze voordelige prijzen via 0229-280930 of stuur even een e-mail.


Voor het bedrukken van uw bedrijfskleding wordt door Interpromo gebruik gemaakt van transferdruk. Hiervoor worden transfers geproduceerd. Transfers kunt u zien als een soort stickers. Deze worden onder een bepaalde hitte en druk op uw werkkleding aangebracht. De lijmlaag die onder de transfers zit wordt vloeibaar onder die bepaalde hitte en wanneer deze afkoelt, verlijmt deze zich aan het textiel. Op deze manier wordt uw bedrijfskleding voorzien van uw logo of een tekst.

Ook is het mogelijk om uw bedrijfskleding te laten bedrukken met zeefdruk. Zeefdruk is wel een arbeidsintensieve methode, waarbij van ieder ontwerp films moeten worden gemaakt. Zeefdruk is daarom bij een kleine aantallen relatief duur, omdat de vaste kosten voor het maken van de films over een klein aantal verdeeld wordt. Daarnaast is het ook een minder geschikte methode voor bijvoorbeeld full color foto's, aangezien de kleuren afzonderlijk van elkaar worden aangebracht. Zeefdruk is echter wel van zeer goede kwaliteit en daarnaast is bedrukking in alle (PMS) kleuren mogelijk. Het is een klassieke druktechniek waarbij het alleen mogelijk is om vlakke oppervlaktes te bedrukken. Zeefdruk is om deze reden perfect voor het bedrukken van textiel.


Aan het bedrukken van uw bedrijfskleding zitten zowel voor- als nadelen. Een groot voordeel is dat uw hele logo goed te bedrukken is, óók de zeer kleine details. Daarnaast kunnen er snelle naleveringen gedaan worden, indien wij de transfers voor u op voorraad kunnen houden. Nadelig is wel dat het persoppervlak groter is dan de transfer. Dit betekent dat op sommige stoffen het persvlak van de drukpers rond het logo zichtbaar blijft. Zelfs wanneer u de bedrijfskleding een aantal keer heeft gewassen. Ook is het niet mogelijk om direct over de transfer heen te strijken of in directe aanraking te brengen met een andere grote hitte bron. De kleding is dan ook maar tot 60 graden celsius te wassen.

Naast bedrukken van uw bedrijfskleding is het bij Interpromo ook mogelijk om uw logo of tekst op uw bedrijfskleding te laten borduren.

Neem contact met ons op

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok