Bedrijfskleding

Interpromo is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast bedrijfskleding is Interpromo ook actief op de markt van promotiemateriaal, drukwerk en reclame. Door de jarenlange ervaring binnen de markt kunnen wij u als bedrijf voorzien van de juiste materialen die u nodig heeft bij het ondernemen. Vanuit onze winkel en ons centrale magazijn in Wognum bedienen we niet alleen Noord-Holland. Vier accountmanagers zijn dagelijks door heel Nederland met onze klanten bezig. Uiteraard is een groot deel van het assortiment in bedrijfskleding 24/7 online te vinden. Op de webshop Ikwilbedrijfskleding.nl en op de webshop interpromo.nl vind u bedrijfskleding voor: horeca, promotiekleding, veiligheidskleding of representatieve kleding. Wilt u een tekst of logo op de kleding?

Interpromo werkt met bekende A-merken, zoals Havep, Blåkläder, Snickers, Dassy en Craft. Op promotioneel gebied zijn Lemon & Soda, Gildan, ROM88, Santino en US Basic onmisbaar. Daarnaast hoort het leveren van nette zakelijke pakken tot het leveringspakket van Interpromo.

Ook wanneer u zich wilt onderscheiden van de rest bent u bij Interpromo aan het juiste adres. Onder de eigen labels Primatex en Be-Elle (t-shirts, polo's en sweaters) wordt namelijk klantspecifieke bedrijfskleding gemaakt. Deze merken zorgen voor een passende oplossing voor al uw wensen op het gebied van bedrijfskleding. Het is representatief, functioneel en modieus. Passend bij uw bedrijfscultuur en huisstijl, passend bij uw budget en natuurlijk passen voor uw medewerkers. U kiest voor bedrijfskleding omdat u uw medewerkers als visitekaartjes ziet en/of omdat u uw medewerkers wilt beschermen tijdens uw werk.

Wilt u voor uw bedrijf een eigen identiteit? Dan is het ontwerpen van een eigen kledinglijn bij Interpromo een mogelijkheid. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, wordt er een sample gemaakt, waarna de bedrijfskleding geproduceerd kan worden. U kunt uw bedrijfskleding zowel laten bedrukken als laten borduren.
De productie van de t-shirts, polo's en sweaters wordt voornamelijk gedaan in Turkije, Portugal, China of Bangladesh. In Turkije en Portugal is het mogelijk om in kleinere aantallen kleding naar eigen wens te laten maken. De levertijden zijn hier (circa acht weken) korter ten opzichte van het Verre Oosten (circa twaalf weken).
Wilt u uw personeelsleden gebudgetteerd hun eigen bedrijfskleding laten bestellen via de webshop? Ook dit behoort tot een van de mogelijkheden bij Interpromo. Er kan geheel in uw eigen stijl een webshop worden gemaakt waar uw personeel door middel van een wachtwoord gebudgetteerd bedrijfskleding kan bestellen. Dit maakt het bestellen van nieuwe bedrijfskleding voor zowel uw als uw medewerkers een stuk eenvoudiger. Als u geïnteresseerd bent in dit bestelsysteem kunt u gerust eens informeren naar de mogelijkheden.

Een groot gedeelte van het assortiment van Interpromo vindt u in onze winkel. Zes dagen per week kunt u in Wognum terecht voor al uw bedrijfskleding. Mocht een bezoek aan onze winkel niet lukken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om contact op te nemen met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen in een persoonlijk onderhoud een advies op maat voor u verzorgen.

Neem contact met ons op

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok