Onderkleding

Thermo onderkleding is het geheim om warm te blijven tijdens het werken onder koude weersomstandigheden. Het is dan essentieel dat u de juiste kleding draagt om uzelf te beschermen tegen de kou. De invloed van thermokleding lijkt niet zo groot, omdat het ver onder de andere kleding verstopt zit, maar invloed heeft het wel degelijk. Thermo onderkleding zorgt, in tegenstelling tot katoenen onderkleding, dat het zweet wordt afgevoerd en dat uw lichaam op temperatuur blijft.

Sorteer op
Toon
T-shirt Slim Fit (per 2 stuks) Onderkleding

Heren slim fit t-shirt (170 gr/m2 Single Jersey), verpakt per twee stuks. Extra stretch voor extra draagcomfort. Ideaal als ondershirt.

€ 17,95

Lees meer
Resultaat 1 naar 1 van 1

Om de eigenschappen van de onderkleding tot z'n recht te laten komen is het belangrijk dat het goed aansluit op uw lichaam. Zo wordt het zweet getransporteerd en blijft u warm. Thermo ondergoed is rekbaar waardoor u tijdens uw werkzaamheden niet wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid. Kies daarom voor onderkleding dat niet te strak zit en niet te los zit, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de kledingkenmerken.

U bestelt uw onderkleding gemakkelijk in onze webshop. Wilt u onze collectie eens komen bekijken en verschillende pasvormen uitproberen? Natuurlijk is het ook mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels. Heeft u vragen over de onderkleding? Ons team voorziet u graag van advies. Met de onderkleding van Interpromo wint u het altijd van de kou.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok