Stropdassen

Voor veel beroepsgroepen is het netjes om uw personeel in representatieve kleding te laten verschijnen, bijvoorbeeld in de horeca, of andere beroepen waar hospitality hoog in het vaandel staat. Heren die representatief aan het werk gaan kiezen voor vaak voor een passende stropdas bij hun outfit.

Sorteer op
Toon
Stropdas security clip-on Stropdassen
Stropdas met Clip. Ideaal voor Beveiliging

€ 9,95

Lees meer
Stropdas pol Stropdassen
Standaard stropdas, 100% polyester.

€ 9,95

Lees meer
Stropdas zijde Stropdassen
Stropdas, uni, 100% zijde.

€ 17,95

Lees meer
Resultaat 1 naar 3 van 3

Een nette stropdas met bij een passend colbert of een mooi overhemd zijn dé keyitems voor een formele look. De kleding zorgt er voor dat uw bedrijf een eigen identiteit krijgt, dat uw medewerksters direct voor uw klant herkenbaar zijn en dat wordt door de klant zeer op prijs gesteld. Door de stijlvolle en comfortabele kleding voelt u medewerker zich erg prettig en dat komt de werksfeer alleen maar ten goede. Bij Interpromo vindt u stropdassen in diverse kleuren en van verschillende materialen.

Wilt u meer weten over de stropdassen? Neem dan gerust eens contact om met een van onze medewerkers. Ze kunnen uw vragen beantwoorden en uw alles over stropdassen vertellen. U kunt de stropdassen gemakkelijk in onze webshop bestellen. Heeft u de behoefte om eerst te kijken hoe de stropdas u zal staan? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok