Blouses

Voor veel beroepsgroepen is het netjes om uw personeel in een overhemd of blouse te laten verschijnen, bijvoorbeeld in de horeca, of andere beroepen waar hospitality hoog in het vaandel staat.

Sorteer op
Toon
Resultaat 1 naar 0 van 0

Bij Interpromo kunt u de mooiste blouses ook laten bedrukken. U wilt uw gasten of klanten natuurlijk een warm welkom bieden met goed gekleed personeel. Dan is het geweldig als u nette kleding kunt combineren met de unieke uitstraling van uw bedrijf. Door de blouses te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan straalt u niet alleen klasse uit, maar maakt u ook nog eens gratis reclame.

Wilt u meer weten over de blouses? Neem dan gerust eens contact om met een van onze medewerkers. Ze kunnen uw vragen beantwoorden en uw alles over blouses vertellen. U kunt uw blouses gemakkelijk in onze webshop bestellen. Heeft u de behoefte om eerst te passen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels. Ook over het personaliseren van de blouses kunnen onze medewerkers u alles vertellen. Het bedrukken en borduren van blouses en overhemden gebeurt geheel in eigen beheer: daardoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok