Reflecterende bodywarmers

Een donkere werkomgeving, invallende duister of werken in een omgeving waar het risico bestaat dat iemand aangereden wordt, zijn redenen om te kiezen voor signaalkleding. De Nederlandse en Europese wetgeving stelt scherpe eisen aan de zichtbaarheid van uw medewerkers. In Nederland moeten we daarom rekening houden met de eisen die door Rijkswaterstaat (RWS) worden gesteld aan reflecterende werkkleding. Ook geldt er in heel Europa de EN-471 norm, die de vereiste hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in elk stuk veiligheidskleding vastlegt.

Sorteer op
Toon
Odley Bodywarmer Reflecterende bodywarmers
Reflecterende bodywarmer met vaste stepvoering, met 2 steekzakken. EN343, EN471, RWS.

€ 51,95

Lees meer
Bodywarmer High Visibility (RWS) Reflecterende bodywarmers
Bodywarmer (225 g/m2)
Voorzien van drukknoopsluiting, 2 ingezette zijzakken met drukknoop, 2 ingezette borstzakken met drukknoop en een Napoleonzak.
ISO200471 (RWS)

€ 59,95

Lees meer
Bodywarmer Hoorn Reflecterende bodywarmers
Reflecterende bodywarmer met stepvoering, windvangers ind e mowuen, verlengd rugpand, verdekte rits door flap met drukknoopsluiting, 2 voorzakken me tklep, 2 borstzakken met klep, telefoonpocket, extra reflectiebies. EN471, Maat S - XXXL

€ 49,95

Lees meer
Bodywarmer Reflectie Reflecterende bodywarmers
Bodywarmer, EN471-3/2, (240 gr/m2) verdekte ritssluiting met drukknopen, 2 ingezette zijzakken met drukknoop, 2 ingezette borstzakken met drukknoop, Binnenzak, Verlengd Rugpand.

€ 55,14

Lees meer
Resultaat 1 naar 4 van 4

Reflecterende bodywarmers zijn zeer handig als uw medewerkers veel buiten zijn. Met 'high visibility' kleding garandeert u dat uw medewerkers goed zichtbaar en dus veilig aan het werk kunnen. Bijvoorbeeld langs de weg, of in andere situaties in het verkeer. Onze reflecterende bodywarmers kenmerken zich door het gebruik van felle, opvallende kleuren en heeft reflecterende striping die uw medewerkers nóg meer laten opvallen. Daarnaast trekt u de reflecterende bodywarmers gemakkelijk aan over een trui, t-shirt of een overhemd en doordat de mouwen bij een bodywarmer ontbreken, heeft u meer bewegingsvrijheid dan wanneer u een jas draagt.

Naast het assortiment aan reflecterende veiligheidskleding, heeft u bij Interpromo ook de mogelijkheid om uw reflecterende bodywarmers te laten bedrukken of borduren. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen wij u adviseren welke techniek het beste op uw kleding werkt. Wilt u meer weten over de reflecterende bodywarmers van Interpromo, of het bedrukken ervan? Neem dan gerust eens contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over het assortiment en hoe u dit kunt laten personaliseren. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om het aanbod te komen bekijken in een van onze winkels.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok