Foodoveralls

Afhankelijk van uw werkomgeving biedt Interpromo een grote keuze aan werkoveralls aan met verschillende kenmerken en eigenschappen. Een goede werkoverall zorgt ervoor dat u onder alle omstandigheden optimaal kunt blijven functioneren.

Sorteer op
Toon
Am. overall Food Foodoveralls
Am. Overall, gulpsluiting met rits, kunststof clips met verstelbare elastische schouderbanden, 2 ingezette zijzakken, 2 afsluitbare intasten, binnenzak, verstelbare taille, d.m.v. knopen.

€ 24,87

Lees meer
Resultaat 1 naar 1 van 1

Het assortiment met de foodoverall en Amerikaanse foodoverall zijn conform de HACCP-Richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points) en voldoen aan alle gestelde normeringen voor de hygiëne en voedselveiligheid. De zakken in deze foodoveralls zijn zo gemaakt dat er geen voedselresten achter kunnen blijven. Verder zijn de sluitingen van deze foodoveralls verdekt. Naast foodoveralls kunt u bij Interpromo ook terecht voor foodjassen, -broeken en werkschoenen. Wanneer u werkzaam bent in de foodsector bent u voor uw werkkleding bij Interpromo dus helemaal aan het juiste adres.

U bestelt uw foodbroek gemakkelijk in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels. U kunt het aanbod hier op uw gemak bekijken en eventueel passen. Interpromo helpt u ook graag om uw bedrijfskleding te personaliseren. Dit geldt natuurlijk ook voor de foodbroeken. Deze kunnen geborduurd of bedrukt worden met een door u gekozen tekst of ontwerp. Neem hiervoor even contact met ons op.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok