Foodbroeken

Afhankelijk van uw werkomgeving biedt Interpromo een grote keuze aan werkbroeken aan met verschillende kenmerken en eigenschappen. Een goede werkbroek zorgt ervoor dat u onder alle omstandigheden optimaal kunt blijven functioneren.

Sorteer op
Toon
Werkbroek food Foodbroeken
Werkbroek, gulpsluiting met rits, riemlussen, 2 ingezette rechte zijzakken, elastiek in rug.

€ 20,93

Lees meer
Werkbroek food dames Foodbroeken
Werkbroek food voor dames 290 gr/m2.
Voorzien van 2 ingezette zijzakken.

€ 18,51

Lees meer
Werkbroek food Foodbroeken
Werkbroek food (290 gr/m²)
Gulpsluiting met rits, riemlussen, 2 ingezette rechte zijzakken, elastiek in rug.

€ 23,15

Lees meer
Resultaat 1 naar 3 van 3

Het assortiment met de foodbroeken zijn conform de HACCP-Richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points) en voldoen aan alle gestelde normeringen voor de hygiëne en voedselveiligheid. Deze foodbroeken voldoen aan de optimale hygiëne eisen. Dit betekent dat de zakken in deze foodbroeken zo zijn gemaakt dat er geen voedselresten achter kunnen blijven. Verder zijn de sluitingen van deze foodbroeken verdekt. Interpromo heeft foodbroeken voor zowel heren als dames in haar assortiment. Naast foodbroeken kunt u bij Interpromo ook terecht voor foodjassen, -overalls en werkschoenen. Wanneer u werkzaam bent in de foodsector bent u voor uw werkkleding bij Interpromo dus helemaal aan het juiste adres.

U bestelt uw foodbroek gemakkelijk in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels. U kunt het aanbod hier op uw gemak bekijken en eventueel passen. Interpromo helpt u ook graag om uw bedrijfskleding te personaliseren. Dit geldt natuurlijk ook voor de foodbroeken. Deze kunnen geborduurd of bedrukt worden met een door u gekozen tekst of ontwerp.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok