Volgelaatmaskers

Veel werknemers worden op de werkplek blootgesteld aan verontreinigde lucht. Hierdoor dienen er maatregelen te worden getroffen. Als het nodig is de ademhalingswegen te beschermen, dient men eerst de risico's goed te definiëren. Verontreinigingen kunnen in verschillende verschijningsvormen optreden: stofdeeltjes, rook, nevel, gassen en dampen. Ook combinaties van verontreinigingen zijn mogelijk en er kan sprake zijn van zuurstofverdringing. Als op geen andere manier het inademen van bijvoorbeeld stof en/of gas kan worden voorkomen, moeten werknemers bij schadelijke hoeveelheden stof of gas/damp ademhalingsbescherming dragen.

Sorteer op
Toon
Volgelaatsmasker N5400 Volgelaatmaskers
Elastomeer masker, allergievrij, comfortabel, hard gecoat slag- en krasvast PC vizier, dubbele filter aansluiting, exclusief klasse 1 filters.

€ 84,71

Lees meer
Resultaat 1 naar 1 van 1

Volgelaatsmaskers bedekken het hele gelaat, dat wil zeggen mond, neus, kin en gezicht. Volgelaatsmaskers bieden dus een betere integrale bescherming van het gelaat in vergelijking met een halfgelaatsmasker. Dit masker biedt bovendien bescherming van de ogen en heeft door de constructie een betere afsluiting op het gezicht. Alle mogelijke filters kunnen dan ook met een volgelaatsmasker worden gecombineerd. Een spraakmembraan bevordert de goede verstaanbaarheid van de drager.

Volgelaatsmakers zijn er in drie klassen:
Klasse 1: licht werk, spuitwerkzaamheden
Klasse 2: algemeen gebruik, robuuster masker t.b.v. industrieel gebruik
Klasse 3: zware omstandigheden, bijvoorbeeld brandweer

U bestelt uw volgelaatsmasker gemakkelijk in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels. U kunt het aanbod hier op uw gemak bekijken en eventueel passen. Heeft u vragen over de volgelaatsmaskers? Ons team voorziet u graag van advies.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok