Stofmaskers

Veel werknemers worden op de werkplek blootgesteld aan verontreinigde lucht. Hierdoor dienen er maatregelen te worden getroffen. Als het nodig is de ademhalingswegen te beschermen, dient men eerst de risico's goed te definiëren. Verontreinigingen kunnen in verschillende verschijningsvormen optreden: stofdeeltjes, rook, nevel, gassen en dampen. Ook combinaties van verontreinigingen zijn mogelijk en er kan sprake zijn van zuurstofverdringing. Als op geen andere manier het inademen van bijvoorbeeld stof en/of gas kan worden voorkomen, moeten werknemers bij schadelijke hoeveelheden stof of gas/damp ademhalingsbescherming dragen.

Sorteer op
Toon
Masker Disposable FFP1 Stofmaskers
Zonder uitademventiel, verpakt per doos van 20 stuks.

€ 0,85

Lees meer
Masker Disposable -V- FFP1 Stofmaskers
Met uitademventiel, FFP1, verpakt per doos van 10 stuks.

€ 1,40

Lees meer
Stofmasker opvouwbaar Stofmaskers
Zonder uitademventiel, verpakt per doos van 20 stuks.

€ 0,84

Lees meer
Vouwmasker Disposable V Stofmaskers
Met uitademventiel, verpakt per doos van 10 stuks.

€ 1,42

Lees meer
Masker Disposable FFP2 Stofmaskers
Zonder uitademventiel, verpakt per doos van 20 stuks.

€ 1,33

Lees meer
Stofmasker Disposable -V- FFP2 Stofmaskers
Met uitademventiel, FFP2. Prijs per stuk, verpakt per doos van 10 stuks.

€ 1,63

Lees meer
Vouwmasker Disposable Stofmaskers
Zonder uitademventiel, verpakt per doos van 20 stuks.

€ 1,31

Lees meer
Vouwmasker Disposable V - FFP2 Stofmaskers

Met uitademventiel, FFP2, Prijs per stuk. Verpakt per doos van 10 stuks.

€ 1,58

Lees meer
Stofmasker Disposable V - FFP2 Stofmaskers

Opvouwbaar stofmasker met uitademventiel, met geurfilter, FFP2, verpakt per doos van 10 stuks.

€ 3,34

Lees meer
Masker Disposable -V- FFP3 Stofmaskers
Met uitademventiel, verpakt per doos van 5 stuks. Prijs per stuk.

€ 5,34

Lees meer
Stofmasker disposable V - FFP3 Stofmaskers

Opvouwbaar stofmasker met uitademventiel, FFP3, verpakt per doos van 10 stuks. Prijs per stuk.

€ 3,64

Lees meer
Stofmasker CFR-1, maat M. Stofmaskers

Herbruikbaar stofmasker, zacht kunststof gelaatsstuk, zeer goede afdichting, vervangbare stoffilters, exclusief stoffilters. Maat M.

€ 17,60

Lees meer
Stofmasker CFR-1, maat L. Stofmaskers

Herbruikbaar stofmasker, zacht kunststof gelaatsstuk, zeer goede afdichting, vervangbare stoffilters, exclusief stoffilters. Maat L.

€ 17,60

Lees meer
Resultaat 1 naar 13 van 13

Stofmaskers bedekken mond, neus en kin. Na gebruik kunnen onderhoudsvrije stofmaskers worden weggegooid en vervangen. Er zijn stofmaskers die gevormd kunnen worden en stofmaskers die voorgevormd zijn. Daarnaast kan een stofmasker ook uitgerust zijn met een uitademventiel. Een uitademventiel bij een stofmasker heeft meerdere comfort verhogende functies: uitademweerstand verkleinen, CO2 gehalte verkleinen binnenin het masker en temperatuur en vochtigheid verminderen binnenin het masker.

Stofmaskers beschermen uitsluitend tegen vaste deeltjes, vezels, micro-organismen, nevels en aërosolen, dus niet tegen dampen van bijvoorbeeld verf. Er zijn drie beschermingsklassen die worden aangegeven met de zogenaamde FFP (Filtering Facepiece Particles)-codering (FFP1. FFP2 en FFP3).

FFP1 biedt lichte bescherming tegen stofdeeltjes van inerte materialen. Maximaal aanvaarde concentratie van verontreinigde stoffen: 4x de grenswaarde.
FFP2 biedt optimale bescherming tegen stofdeeltjes van schadelijke stoffen. Maximaal aanvaarde concentratie van verontreinigde stoffen: 10x de grenswaarde.
FFP3 biedt maximale bescherming tegen stofdeeltjes van giftige tot zeer giftige stoffen. Maximaal aanvaarde concentratie van verontreinigde stoffen: 50x de grenswaarde.

Grenswaarde is een maat voor schadelijkheid; de maximaal aanvaarde concentratie van een stof in de lucht op de werkplek. Dit wordt uitgedrukt in ppm, mg/m³ en v/m³.

U bestelt uw stofmaskers gemakkelijk in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens langs te komen in een van onze winkels. U kunt het aanbod hier op uw gemak bekijken en eventueel passen. Heeft u vragen over de stofmaskers? Ons team voorziet u graag van advies.

Levering binnen 48 uur Veilig betalen met iDeal Groot assortiment bedrijfskleding Niet goed, geld terug garantie

Interpromo maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok