Bedrijfskleding

Interpromo is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast bedrijfskleding is Interpromo ook actief op de markt van promotiemateriaal, drukwerk en reclame. Door de jarenlange ervaring binnen de markt kunnen wij u als bedrijf voorzien van de juiste materialen die u nodig heeft bij het ondernemen. Vanuit onze twee filialen in Wognum en Anna Paulowna wordt er aan de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland geleverd. Naast deze twee filialen rijden er ook vier accountmanagers van Interpromo rond in Nederland en uiteraard is het assortiment in bedrijfskleding ook 24/7 online te vinden. Bedrijfskleding voor in de horeca, promotiekleding, veiligheidskleding of representatieve kleding, alles vindt u bij Interpromo.

Interpromo werkt met bekende A-merken, zoals Havep, Blåkläder, Snickers, Dassy en Craft. Op promotioneel gebied zijn Lemon & Soda, Gildan, ROM88, Santino en US Basic onmisbaar. Daarnaast hoort het leveren van nette zakelijke pakken tot het leveringspakket van Interpromo.

Ook wanneer u zich wilt onderscheiden van de rest bent u bij Interpromo aan het juiste adres. Onder de eigen labels Primatex en Be-Elle (t-shirts, polo's en sweaters) wordt namelijk klantspecifieke bedrijfskleding gemaakt. Deze merken zorgen voor een passende oplossing voor al uw wensen op het gebied van bedrijfskleding. Het is representatief, functioneel en modieus. Passend bij uw bedrijfscultuur en huisstijl, passend bij uw budget en natuurlijk passen voor uw medewerkers. U kiest voor bedrijfskleding omdat u uw medewerkers als visitekaartjes ziet en/of omdat u uw medewerkers wilt beschermen tijdens uw werk.

Wilt u voor uw bedrijf een eigen identiteit? Dan is het ontwerpen van een eigen kledinglijn bij Interpromo een mogelijkheid. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, wordt er een sample gemaakt, waarna de bedrijfskleding geproduceerd kan worden. U kunt uw bedrijfskleding zowel laten bedrukken als laten borduren.
De productie van de t-shirts, polo's en sweaters wordt voornamelijk gedaan in Turkije, Portugal, China of Bangladesh. In Turkije en Portugal is het mogelijk om in kleinere aantallen kleding naar eigen wens te laten maken. De levertijden zijn hier (circa acht weken) korter ten opzichte van het Verre Oosten (circa twaalf weken).
Wilt u uw personeelsleden gebudgetteerd hun eigen bedrijfskleding laten bestellen via de webshop? Ook dit behoort tot een van de mogelijkheden bij Interpromo. Er kan geheel in uw eigen stijl een webshop worden gemaakt waar uw personeel door middel van een wachtwoord gebudgetteerd bedrijfskleding kan bestellen. Dit maakt het bestellen van nieuwe bedrijfskleding voor zowel uw als uw medewerkers een stuk eenvoudiger. Als u geïnteresseerd bent in dit bestelsysteem kunt u gerust eens informeren naar de mogelijkheden.

Een groot gedeelte van het assortiment van Interpromo vindt u in onze winkels. Zes dagen per week kunt u in Wognum terecht voor al uw bedrijfskleding. Ons filiaal in Anna Paulowna is twee dagen per week (donderdag en vrijdag) geopend. Mocht een bezoek aan een van onze winkels niet lukken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om eens contact op te nemen met één van onze vertegenwoordigers. Zij komen graag eens bij u langs voor een gesprek waarin u uw wensen voor bedrijfskleding op tafel gooit. Zij geven u hierbij graag een passend advies.

Neem contact met ons op